Panasonic was een opvallende stijger nadat bij Nomura analist Eiichi Katayama het advies voor het aandeel verhoogde. Die upgrading had vooral te maken met de aankondiging dat het management zich op zijn winstgevende activiteiten gaat focussen.

De Japanse exportgerichte bedrijven maakten een goede beurt nadat de yen verzwakte tot een dieptepunt voor de afgelopen vijf maanden ten opzichte van de dollar en de euro. Merrill Lynch verhoogde het koersdoel voor Nissan Motor van 250 naar 350 yen, precies vanwege de zwakke yen.

Panasonic was een opvallende stijger nadat bij Nomura analist Eiichi Katayama het advies voor het aandeel verhoogde. Die upgrading had vooral te maken met de aankondiging dat het management zich op zijn winstgevende activiteiten gaat focussen. De Japanse exportgerichte bedrijven maakten een goede beurt nadat de yen verzwakte tot een dieptepunt voor de afgelopen vijf maanden ten opzichte van de dollar en de euro. Merrill Lynch verhoogde het koersdoel voor Nissan Motor van 250 naar 350 yen, precies vanwege de zwakke yen.