De koers van Deere heeft het 10% beter gedaan dan de markt. ABN Amro verwacht dat het aandeel het goed zal blijven doen.

Ten eerste omdat de vervangingscyclus voor landbouwmateriaal in de VS zal blijven voortduren. Ten tweede omdat de vraag in Zuid-Amerika aanhoudt vanwege de gunstige groeimogelijkheden voor sojabonen.

Verder is het bedrijf in staat prijsverhogingen door te voeren en zullen kostenstijgingen gering zijn. Op lange termijn zijn de vooruitzichten dus goed.

De analisten van de bank blijven bij hun positieve vooruitzichten voor het aandeel. Zij verwachten dat de cijfers op 13 februari deze mening zullen ondersteunen en herhalen hun koopadvies met een verhoogd koersdoel van USD 105.

De koers van Deere heeft het 10% beter gedaan dan de markt. ABN Amro verwacht dat het aandeel het goed zal blijven doen. Ten eerste omdat de vervangingscyclus voor landbouwmateriaal in de VS zal blijven voortduren. Ten tweede omdat de vraag in Zuid-Amerika aanhoudt vanwege de gunstige groeimogelijkheden voor sojabonen. Verder is het bedrijf in staat prijsverhogingen door te voeren en zullen kostenstijgingen gering zijn. Op lange termijn zijn de vooruitzichten dus goed. De analisten van de bank blijven bij hun positieve vooruitzichten voor het aandeel. Zij verwachten dat de cijfers op 13 februari deze mening zullen ondersteunen en herhalen hun koopadvies met een verhoogd koersdoel van USD 105.