Bank Degroof publiceerde vorige week een nieuw rapport over Ackermans & van Haaren. Op basis daarvan bleef het neutraal advies voor het aandeel behouden, terwijl het koersdoel wordt opgetrokken. Dat koersdoel bedraagt nu 90 euro, waar dat voordien 85 euro was.

De verhoging van het koersdoel voor de holding heeft te maken met de verhoging van de koersdoelen voor zowel CFE (nu 81 euro) als voor Sipef (nu 61 euro). De target NAV voor Ackermans & van Haaren is nu 3,435 miljard euro wat neerkomt op 103,50 euro per aandeel. Op basis van de gemiddelde discount ten opzichte van de NAV wordt het nieuwe koersdoel bekomen.

Bank Degroof publiceerde vorige week een nieuw rapport over Ackermans & van Haaren. Op basis daarvan bleef het neutraal advies voor het aandeel behouden, terwijl het koersdoel wordt opgetrokken. Dat koersdoel bedraagt nu 90 euro, waar dat voordien 85 euro was. De verhoging van het koersdoel voor de holding heeft te maken met de verhoging van de koersdoelen voor zowel CFE (nu 81 euro) als voor Sipef (nu 61 euro). De target NAV voor Ackermans & van Haaren is nu 3,435 miljard euro wat neerkomt op 103,50 euro per aandeel. Op basis van de gemiddelde discount ten opzichte van de NAV wordt het nieuwe koersdoel bekomen.