De winst voor belastingen kwam uit op 1,50 miljard euro, of een stijging met 16% ten opzichte van het tweede kwartaal van 2009. In dezelfde periode van vorig jaar verdiende Deutsche Bank 1,03 miljard euro.

De resultaten waren gemengd van kwaliteit. Volgens Dow Jones Newswires lag de consensusverwachting op een nettowinst van 1,03 miljard euro en een winst voor belastingen van 1,56 miljard euro.

De omzet daalde over de verslagperiode met 10% tot 7,94 miljard euro. Topman Josef Ackermann van Deutsche Bank sprak in een toelichting op de cijfers van toegenomen onzekerheid en van een grote volatiliteit op de markt.

De winst voor belastingen kwam uit op 1,50 miljard euro, of een stijging met 16% ten opzichte van het tweede kwartaal van 2009. In dezelfde periode van vorig jaar verdiende Deutsche Bank 1,03 miljard euro. De resultaten waren gemengd van kwaliteit. Volgens Dow Jones Newswires lag de consensusverwachting op een nettowinst van 1,03 miljard euro en een winst voor belastingen van 1,56 miljard euro. De omzet daalde over de verslagperiode met 10% tot 7,94 miljard euro. Topman Josef Ackermann van Deutsche Bank sprak in een toelichting op de cijfers van toegenomen onzekerheid en van een grote volatiliteit op de markt.