De oplopende inflatie begint stilaan te weten op de Indische beurs, waarbij de BSE index vorige week een stevig verlies liet optekenen. De beleggers vrezen dat de overheid meer maatregelen zal moeten treffen om de inflatie af te remmen.

Daarbij wordt in eerste instantie natuurlijk aan een optrekken van de rente gedacht. Marie Ishmael, uitgever van de gespecialiseerde beursblog FT Tilt, maakt zich voorlopig nog niet zo veel zorgen over de Indische beurs.

Zij is mening dat deze, evenals de beurzen van Brazilië, China en Indië, beter zal presteren dan de beurzen van de G-7 landen. Ishmael stelt vast dat het geld van hedge funds nog steeds overvloedig richting India vloeit.

De oplopende inflatie begint stilaan te weten op de Indische beurs, waarbij de BSE index vorige week een stevig verlies liet optekenen. De beleggers vrezen dat de overheid meer maatregelen zal moeten treffen om de inflatie af te remmen. Daarbij wordt in eerste instantie natuurlijk aan een optrekken van de rente gedacht. Marie Ishmael, uitgever van de gespecialiseerde beursblog FT Tilt, maakt zich voorlopig nog niet zo veel zorgen over de Indische beurs. Zij is mening dat deze, evenals de beurzen van Brazilië, China en Indië, beter zal presteren dan de beurzen van de G-7 landen. Ishmael stelt vast dat het geld van hedge funds nog steeds overvloedig richting India vloeit.