Daardoor is de futuresmarkt voor zilver op sterven na dood.
In de praktijk rekenen we veel brokers nog hogere marges aan dan ze door de beurs zijn opgelegd.

Daardoor zijn de activiteiten op de futuresmarkt voor zilver sterk afgenomen, precies omdat de beleggers de marges als te hoog ervaren. Op de markt voor fysiek zilver is er momenteel veel meer bedrijvigheid.

Volgens EconMatters wordt de prijs voor zilver afgeremd door de margeverhoging. Vraag is dan wat de juiste prijs voor een troy ounce zilver zou zijn. EconMatters is van mening dat de zilverprijs bij normale marges makkelijk kan oplopen tot 42 tot 45 zilver per troy ounce.

Daardoor is de futuresmarkt voor zilver op sterven na dood. In de praktijk rekenen we veel brokers nog hogere marges aan dan ze door de beurs zijn opgelegd. Daardoor zijn de activiteiten op de futuresmarkt voor zilver sterk afgenomen, precies omdat de beleggers de marges als te hoog ervaren. Op de markt voor fysiek zilver is er momenteel veel meer bedrijvigheid. Volgens EconMatters wordt de prijs voor zilver afgeremd door de margeverhoging. Vraag is dan wat de juiste prijs voor een troy ounce zilver zou zijn. EconMatters is van mening dat de zilverprijs bij normale marges makkelijk kan oplopen tot 42 tot 45 zilver per troy ounce.