Vrijdag wordt de flash PMI Manufaturing index voor Europa gepubliceerd. Die wijst volgens Theodoor Gilissen Bankiers waarschijnlijk nog ruim op groei, al zet de afzwakking van de afgelopen maanden wel door.

Verwacht wordt volgens Theodoor Gilissen Bankiers een daling naar 53,8 in mei. De composite zal in juni waarschijnlijk zijn afgezwakt naar 55,2. Een niveau boven de 50 wijst op groei.

In de VS zijn de ogen deze week gericht op de afloop van de Fed meeting vandaag. Daarnaast komen er donderdag nog cijfers over de huizenmarkt en vrijdag de orders van duurzame goederen.

Vrijdag wordt de flash PMI Manufaturing index voor Europa gepubliceerd. Die wijst volgens Theodoor Gilissen Bankiers waarschijnlijk nog ruim op groei, al zet de afzwakking van de afgelopen maanden wel door. Verwacht wordt volgens Theodoor Gilissen Bankiers een daling naar 53,8 in mei. De composite zal in juni waarschijnlijk zijn afgezwakt naar 55,2. Een niveau boven de 50 wijst op groei. In de VS zijn de ogen deze week gericht op de afloop van de Fed meeting vandaag. Daarnaast komen er donderdag nog cijfers over de huizenmarkt en vrijdag de orders van duurzame goederen.