Roland Berger Strategy Consultant kwam anderzijds tot een bedrag van 51,80 miljard euro. Eerder kwam het IMF tot een bedrag van 38 miljard euro. De vraag is hoe betrouwbaar de opgegeven bedragen werkelijk zijn, ze werden al eerder naar boven aangepast.

De Europese beurzen zijn vandaag lager gesloten, met uiteindelijk toch beperkte verliezen voor de belangrijkste indices. Zowel de Euro Stoxx 50 als de BEL 20 verloren iets minder dan een half procent. De olieprijs (US Crude) zakt weg onder 80 dollar, ook het goud krijgt rake klappen.

Telenet lanceert Teletenne

Op maandag 2 juli lanceert Telenet zijn nieuwe televisieproduct, Teletenne. Met een antenne en een speciale decoder kunnen klanten in Vlaanderen en Brussel televisie met superieure beeld- en geluidskwaliteit kijken, ook waar een kabelaansluiting moeilijk of niet mogelijk is.

Teletenne is dus ideaal voor het buitenverblijf, de slaapkamer of het tuinhuis. Maar ook voor op kot of woningen die buiten het kabelgebied liggen.

In februari 2010 sloot Telenet een akkoord met Norkring België NV voor het gebruik van capaciteit op hun DTT-netwerk (digitale terrestriële tv).

Hierdoor kan Telenet via de zendmasten van Norkring zijn klanten in Vlaanderen en Brussel televisie via antenne aanbieden. Met Teletenne lanceert Telenet nu een commercieel aanbod.

Concreet ontvangt de klant voor €11,50/maand 13 zenders in digitale beeld- en geluidskwaliteit: Eén, Canvas, Ketnet/Op12, Vijf TV, VT4, Acht, National Geographic, MTV, Kanaal Z, Nickelodeon, Njam, Studio 100TV en Ment TV.

In de nabije toekomst zal dit aanbod nog uitgebreid worden. De elektronische programmagids (EPG) kijkt twee dagen vooruit. De klant is niet gebonden aan een contract.

Roland Berger Strategy Consultant kwam anderzijds tot een bedrag van 51,80 miljard euro. Eerder kwam het IMF tot een bedrag van 38 miljard euro. De vraag is hoe betrouwbaar de opgegeven bedragen werkelijk zijn, ze werden al eerder naar boven aangepast. De Europese beurzen zijn vandaag lager gesloten, met uiteindelijk toch beperkte verliezen voor de belangrijkste indices. Zowel de Euro Stoxx 50 als de BEL 20 verloren iets minder dan een half procent. De olieprijs (US Crude) zakt weg onder 80 dollar, ook het goud krijgt rake klappen.Telenet lanceert Teletenne Op maandag 2 juli lanceert Telenet zijn nieuwe televisieproduct, Teletenne. Met een antenne en een speciale decoder kunnen klanten in Vlaanderen en Brussel televisie met superieure beeld- en geluidskwaliteit kijken, ook waar een kabelaansluiting moeilijk of niet mogelijk is. Teletenne is dus ideaal voor het buitenverblijf, de slaapkamer of het tuinhuis. Maar ook voor op kot of woningen die buiten het kabelgebied liggen. In februari 2010 sloot Telenet een akkoord met Norkring België NV voor het gebruik van capaciteit op hun DTT-netwerk (digitale terrestriële tv). Hierdoor kan Telenet via de zendmasten van Norkring zijn klanten in Vlaanderen en Brussel televisie via antenne aanbieden. Met Teletenne lanceert Telenet nu een commercieel aanbod. Concreet ontvangt de klant voor €11,50/maand 13 zenders in digitale beeld- en geluidskwaliteit: Eén, Canvas, Ketnet/Op12, Vijf TV, VT4, Acht, National Geographic, MTV, Kanaal Z, Nickelodeon, Njam, Studio 100TV en Ment TV. In de nabije toekomst zal dit aanbod nog uitgebreid worden. De elektronische programmagids (EPG) kijkt twee dagen vooruit. De klant is niet gebonden aan een contract.