Bovendien wordt het volgens Juvyns belangrijk dat het economisch momentum een brede basis wil zeggen. Dat wil zeggen dat de economie in de verschillende Europese landen aan de beterhand is. Waarbij uiteraard natuurlijk vooral de periferie in de gaten zal worden gehouden.

Diezelfde dag worden ook de inflatiecijfers voor de maand april gepubliceerd en die zijn natuurlijk minstens zo belangrijk. Het zal namelijk op basis van die inflatiecijfers zijn dat de Europese Centrale Bank op haar vergadering van juni de monetaire politiek zal bepalen.

Bovendien wordt het volgens Juvyns belangrijk dat het economisch momentum een brede basis wil zeggen. Dat wil zeggen dat de economie in de verschillende Europese landen aan de beterhand is. Waarbij uiteraard natuurlijk vooral de periferie in de gaten zal worden gehouden. Diezelfde dag worden ook de inflatiecijfers voor de maand april gepubliceerd en die zijn natuurlijk minstens zo belangrijk. Het zal namelijk op basis van die inflatiecijfers zijn dat de Europese Centrale Bank op haar vergadering van juni de monetaire politiek zal bepalen.