Netflix heeft zijn komst in België aangekondigd voor het einde van dit jaar. Hoe zullen de reacties op de komst van Netflix zijn? De komst van dit bedrijf is het meest negatief voor Telenet, heeft minder impact op Belgacom en kan als goed nieuws voor Mobistar beschouwd worden.

Niettemin lijkt Telenet volgens Bank Degroof het best voorbereid op de komst van Netflix, maar kan het vooral voor Mobistar een probleem opleveren. Het team analisten van de bank wacht de komende gebeurtenissen af en handhaaft de eerder gegeven adviezen voor de aandelen van de betrokken bedrijven.

Netflix heeft zijn komst in België aangekondigd voor het einde van dit jaar. Hoe zullen de reacties op de komst van Netflix zijn? De komst van dit bedrijf is het meest negatief voor Telenet, heeft minder impact op Belgacom en kan als goed nieuws voor Mobistar beschouwd worden. Niettemin lijkt Telenet volgens Bank Degroof het best voorbereid op de komst van Netflix, maar kan het vooral voor Mobistar een probleem opleveren. Het team analisten van de bank wacht de komende gebeurtenissen af en handhaaft de eerder gegeven adviezen voor de aandelen van de betrokken bedrijven.