De huidige situatie is op zijn zachtst gezegd zorgwekkend, sommige analisten vergelijken de financiële markten met een stel overrijpe avocado's.

Die rotten stilaan weg, zoals ook ons financieel systeem langzaam maar zeker op een grote crisis afstevent wegens het ongebreideld drukken van geld dat uiteindelijk alleen op vertrouwen is gebaseerd.

Hoe zullen de overheden een systeemcrisis aan het grote publiek verkopen? Dat is natuurlijk de vraag van één miljoen. Ze zullen het aan het noodlot wijten, aan het falen van een systeem dat te complex is geworden om te blijven bestaan en wat nog meer.

Vooral zullen ze echter zichzelf vrijpleiten, ze zullen tegen beter weten in blijven herhalen dat we op weg zijn naar een oplossing van alle problemen. Wat uiteraard pure onzin is. U bent met deze gewaarschuwd.

De huidige situatie is op zijn zachtst gezegd zorgwekkend, sommige analisten vergelijken de financiële markten met een stel overrijpe avocado's. Die rotten stilaan weg, zoals ook ons financieel systeem langzaam maar zeker op een grote crisis afstevent wegens het ongebreideld drukken van geld dat uiteindelijk alleen op vertrouwen is gebaseerd. Hoe zullen de overheden een systeemcrisis aan het grote publiek verkopen? Dat is natuurlijk de vraag van één miljoen. Ze zullen het aan het noodlot wijten, aan het falen van een systeem dat te complex is geworden om te blijven bestaan en wat nog meer. Vooral zullen ze echter zichzelf vrijpleiten, ze zullen tegen beter weten in blijven herhalen dat we op weg zijn naar een oplossing van alle problemen. Wat uiteraard pure onzin is. U bent met deze gewaarschuwd.