Het taperen door de FED zal het speelveld compleet instabiel maken, waarbij het belangrijker dan ooit wordt om de juiste keuzes te maken. Gross is vooral op zijn hoede voor inflatie, de economische plaag die achter de coulissen zit te wachten om haar come-back te maken.

Er kan een situatie ontstaan waarbij zowel de schulden als de rente zo'n hoge niveaus bereiken dat de normale werking van de economie wordt belemmerd. Uiteindelijk zal dit allemaal uitlopen op inflatie, waarbij de beleggers het advies krijgen om zich daar nu al tegen te waarschuwen.

Het taperen door de FED zal het speelveld compleet instabiel maken, waarbij het belangrijker dan ooit wordt om de juiste keuzes te maken. Gross is vooral op zijn hoede voor inflatie, de economische plaag die achter de coulissen zit te wachten om haar come-back te maken. Er kan een situatie ontstaan waarbij zowel de schulden als de rente zo'n hoge niveaus bereiken dat de normale werking van de economie wordt belemmerd. Uiteindelijk zal dit allemaal uitlopen op inflatie, waarbij de beleggers het advies krijgen om zich daar nu al tegen te waarschuwen.