De strenge winter in de Verenigde Staten speelde nog steeds een rol. Volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management is het hopelijk de laatste keer dat de cijfers beïnvloed werden door de klimatologische omstandigheden.

Hoe snel kan de Amerikaanse economie verbeteren?, zo vraagt de markt zich af. Juvyns maakt zich daarover niet zo heel veel zorgen, want de BBP-cijfers kwamen tot op zekere hoogte niet onverwacht. Algemeen mag een versnelling van de groei in het tweede kwartaal worden verwacht.

De strenge winter in de Verenigde Staten speelde nog steeds een rol. Volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management is het hopelijk de laatste keer dat de cijfers beïnvloed werden door de klimatologische omstandigheden. Hoe snel kan de Amerikaanse economie verbeteren?, zo vraagt de markt zich af. Juvyns maakt zich daarover niet zo heel veel zorgen, want de BBP-cijfers kwamen tot op zekere hoogte niet onverwacht. Algemeen mag een versnelling van de groei in het tweede kwartaal worden verwacht.