Op Wall Street lijkt niemand zich daar echt zorgen over te maken, het feest gaat daar maar door. Maar volgens Durden spelen we al in overtime. Hoe langer de rally blijft duren, hoe harder de klap achteraf zal aankomen. Want dat die klap er zal komen, daar is Durden zeker van.

Dat zal gebeuren wanneer de FED begint te taperen, waarbij eerst de obligatiemarkten de klappen zullen krijgen. Aandelen zullen in eerste instantie beter standhouden, maar voorzichtigheid is geboden. Wanneer de aandelenkoersen zullen beginnen te dalen, zal dit niet zonder gevolgen blijven voor de obligatiemarkten en voor de economie.

Op Wall Street lijkt niemand zich daar echt zorgen over te maken, het feest gaat daar maar door. Maar volgens Durden spelen we al in overtime. Hoe langer de rally blijft duren, hoe harder de klap achteraf zal aankomen. Want dat die klap er zal komen, daar is Durden zeker van. Dat zal gebeuren wanneer de FED begint te taperen, waarbij eerst de obligatiemarkten de klappen zullen krijgen. Aandelen zullen in eerste instantie beter standhouden, maar voorzichtigheid is geboden. Wanneer de aandelenkoersen zullen beginnen te dalen, zal dit niet zonder gevolgen blijven voor de obligatiemarkten en voor de economie.