Hoe lang zullen de centrale banken ons nog een rad voor de ogen draaien? Dat kan eventueel nog jaren duren, maar vroeg of laat zullen de maskers toch vallen. Op dat moment zal blijken dat de keizer, in dit geval dus de centrale banken, geen kleren dragen.

Ze zullen ontmaskerd worden als regelrechte piraten die ons op een geslepen manier van ons spaargeld hebben meester gemaakt. Alle mogelijke truucjes waren daarbij goed, inclusief het uit de lucht plukken van vers gedrukt geld en het bewust laag houden van de rente. De kruik gaat echter zo lang te water tot ze barst en het moment van dat barsten lijkt niet zo ver meer verwijderd te zijn.

Hoe lang zullen de centrale banken ons nog een rad voor de ogen draaien? Dat kan eventueel nog jaren duren, maar vroeg of laat zullen de maskers toch vallen. Op dat moment zal blijken dat de keizer, in dit geval dus de centrale banken, geen kleren dragen. Ze zullen ontmaskerd worden als regelrechte piraten die ons op een geslepen manier van ons spaargeld hebben meester gemaakt. Alle mogelijke truucjes waren daarbij goed, inclusief het uit de lucht plukken van vers gedrukt geld en het bewust laag houden van de rente. De kruik gaat echter zo lang te water tot ze barst en het moment van dat barsten lijkt niet zo ver meer verwijderd te zijn.