Tyler Durden van Zero Hedge stelt vast dat drie jaar van besparingen dus nauwelijks resultaten hebben opgeleverd. De totale schuldenberg bedraagt nu 321 miljard euro en dat is beduidend meer dan voor de crisis van 2009. De situatie dreigt stilaan opnieuw uit de hand te lopen.

Over de afgelopen 15 maanden is de schuldenlast met 14,50% gestegen. De waarschuwing van Angela Merkel en Wolfgang Schaüble dat Griekenland meer hulp nodig heeft, komt dus zeker niet uit de lucht gevallen. Hoe lang nog alvorens het Grieks spaargeld wordt aangeslagen?, zo vraagt Durden zich af.

Tyler Durden van Zero Hedge stelt vast dat drie jaar van besparingen dus nauwelijks resultaten hebben opgeleverd. De totale schuldenberg bedraagt nu 321 miljard euro en dat is beduidend meer dan voor de crisis van 2009. De situatie dreigt stilaan opnieuw uit de hand te lopen. Over de afgelopen 15 maanden is de schuldenlast met 14,50% gestegen. De waarschuwing van Angela Merkel en Wolfgang Schaüble dat Griekenland meer hulp nodig heeft, komt dus zeker niet uit de lucht gevallen. Hoe lang nog alvorens het Grieks spaargeld wordt aangeslagen?, zo vraagt Durden zich af.