De vraag moet echter worden gesteld hoe lang dit positief effect kan worden vasthouden. Het zal namelijk duidelijk zijn dat de Griekse conservatieven op de eerste plaats nu een coaliteit op de been moeten brengen, iets wat niet makkelijk belooft te worden.

Ook de euro noteert in de plus, maar de verkiezingsuitslag zat al deels in de koers van de eenheidsmunt verrekend.

UCB koopt 15.000 eigen aandelen in

Overeenkomstig artikel 207 van het Koninklijk Besluit tot uitvoering van het Vennootschapswetboek, maakte UCB bekend dat het 15.000 UCB aandelen heeft gekocht op de beurs van Brussel.

Deze aandelen werden geleverd aan het personeel van de onderneming die hun opties op aandelen, verkregen in het kader van de bestaande optieplannen en waarvan het detail gegeven is in het jaarlijks verslag van de vennootschap, hebben uitgeoefend.

Spadel stelt dividend beschikbaar vanaf 29 juni

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders heeft op 14 juni 2012 beslist een bruto dividend van 0,80 euro (netto 0,60 euro) uit te betalen.

Het dividend wordt betaalbaar gesteld vanaf 29 juni 2012 tegen afgifte van coupon nr 13. Het aandeel noteert ex-coupon vanaf 26 juin 2012. Het dividend is betaalbaar tegen afgifte van de coupon aan de loketten van banken en officieel erkende Belgische financiële instellingen. De financiële dienst wordt verzekerd door de bank BNP Paribas Fortis die System Paying Agent en enig betaalagent is.

De vraag moet echter worden gesteld hoe lang dit positief effect kan worden vasthouden. Het zal namelijk duidelijk zijn dat de Griekse conservatieven op de eerste plaats nu een coaliteit op de been moeten brengen, iets wat niet makkelijk belooft te worden. Ook de euro noteert in de plus, maar de verkiezingsuitslag zat al deels in de koers van de eenheidsmunt verrekend. UCB koopt 15.000 eigen aandelen in Overeenkomstig artikel 207 van het Koninklijk Besluit tot uitvoering van het Vennootschapswetboek, maakte UCB bekend dat het 15.000 UCB aandelen heeft gekocht op de beurs van Brussel. Deze aandelen werden geleverd aan het personeel van de onderneming die hun opties op aandelen, verkregen in het kader van de bestaande optieplannen en waarvan het detail gegeven is in het jaarlijks verslag van de vennootschap, hebben uitgeoefend.Spadel stelt dividend beschikbaar vanaf 29 juni De Algemene Vergadering van Aandeelhouders heeft op 14 juni 2012 beslist een bruto dividend van 0,80 euro (netto 0,60 euro) uit te betalen. Het dividend wordt betaalbaar gesteld vanaf 29 juni 2012 tegen afgifte van coupon nr 13. Het aandeel noteert ex-coupon vanaf 26 juin 2012. Het dividend is betaalbaar tegen afgifte van de coupon aan de loketten van banken en officieel erkende Belgische financiële instellingen. De financiële dienst wordt verzekerd door de bank BNP Paribas Fortis die System Paying Agent en enig betaalagent is.