De regering overweegt om de bezitters van graan en meel te dwingen om dat verkopen, kwestie van de prijsstijgingen onder controle te krijgen. Daarmee zouden we echter evolueren naar het einde van de vrije markt. In feite bestaat die echter al niet meer in Argentinië.

In februari werden de prijzen voor 500 goederen in de warenhuisketens bevroren. Hoe lang duurt het nog alvorens Argentinië Egypte achterna gaat?, zo vragen sommige economen zich af. Een hyperinflatoire spiraal moet onvermijdelijk tot straatgeweld leiden.

De regering overweegt om de bezitters van graan en meel te dwingen om dat verkopen, kwestie van de prijsstijgingen onder controle te krijgen. Daarmee zouden we echter evolueren naar het einde van de vrije markt. In feite bestaat die echter al niet meer in Argentinië. In februari werden de prijzen voor 500 goederen in de warenhuisketens bevroren. Hoe lang duurt het nog alvorens Argentinië Egypte achterna gaat?, zo vragen sommige economen zich af. Een hyperinflatoire spiraal moet onvermijdelijk tot straatgeweld leiden.