Zoals in Cyprus zal een deel van de spaartegoeden afgeroomd worden, natuurlijk zeer tot ongenoegen van wie hard heeft gewerkt voor zijn spaargeld. Hoe kunnen we ons beschermen tegen het aanslaan van het spaargeld? Eigenlijk is dat vrij eenvoudig: door het beleggen in hard assets.

Dat kan goud in verschillende vormen zijn: juwelen, gouden staven of munten. Zaak is wel dat dit goud zo veilig mogelijk wordt opgeslagen. Dat kan bijvoorbeeld in een kluis, maar wie het zaakje helemaal niet vertrouwt kan zijn goud ook ergens in het buitenland in veiligheid brengen.

Zoals in Cyprus zal een deel van de spaartegoeden afgeroomd worden, natuurlijk zeer tot ongenoegen van wie hard heeft gewerkt voor zijn spaargeld. Hoe kunnen we ons beschermen tegen het aanslaan van het spaargeld? Eigenlijk is dat vrij eenvoudig: door het beleggen in hard assets. Dat kan goud in verschillende vormen zijn: juwelen, gouden staven of munten. Zaak is wel dat dit goud zo veilig mogelijk wordt opgeslagen. Dat kan bijvoorbeeld in een kluis, maar wie het zaakje helemaal niet vertrouwt kan zijn goud ook ergens in het buitenland in veiligheid brengen.