Hoe kan de wereldeconomie met 2000 miljard dollar groeien?, zo luidde de vraag die op de meeting van G-20 in Sydny werd gesteld. Dat bedrag zou namelijk noodzakelijk zijn om de economische groei in een hogere versnelling te brengen. Maar de vraag luidt uiteraard waar die 2000 miljard dollar gevonden kan worden.

Het probleem is bovendien, dat afgezien van het geldprobleem, ook geen plan op tafel ligt om de beoogde groei te bereiken. 2000 miljard dollar is niet meer of niet minder dan de omvang van de Russische economie en dat is momenteel naar grootte de achtste in de wereld.

Hoe kan de wereldeconomie met 2000 miljard dollar groeien?, zo luidde de vraag die op de meeting van G-20 in Sydny werd gesteld. Dat bedrag zou namelijk noodzakelijk zijn om de economische groei in een hogere versnelling te brengen. Maar de vraag luidt uiteraard waar die 2000 miljard dollar gevonden kan worden. Het probleem is bovendien, dat afgezien van het geldprobleem, ook geen plan op tafel ligt om de beoogde groei te bereiken. 2000 miljard dollar is niet meer of niet minder dan de omvang van de Russische economie en dat is momenteel naar grootte de achtste in de wereld.