Hoe kan de belegger geld verdienen aan een crisis als de Cypriotische?, is een vraag die nu kan worden gesteld. Crisissen zijn namelijk uitdagingen die altijd kansen met zich meebrengen.

Chris Weston, chief market strategist in Melbourne bij tradinggroep IG Markets, meent een kanshebber te hebben gevonden.

Hij gelooft dat de beleggers op korte termijn beter kunnen overstappen van de euro naar de Australische dollar.

Weston gelooft dat de euro kan blijven verzwakken, gezien ook de problemen in Italië. Sinds begin februari is de koers van de euro al met 5,30% ten opzichte van de Australische dollar.

Hoe kan de belegger geld verdienen aan een crisis als de Cypriotische?, is een vraag die nu kan worden gesteld. Crisissen zijn namelijk uitdagingen die altijd kansen met zich meebrengen. Chris Weston, chief market strategist in Melbourne bij tradinggroep IG Markets, meent een kanshebber te hebben gevonden. Hij gelooft dat de beleggers op korte termijn beter kunnen overstappen van de euro naar de Australische dollar. Weston gelooft dat de euro kan blijven verzwakken, gezien ook de problemen in Italië. Sinds begin februari is de koers van de euro al met 5,30% ten opzichte van de Australische dollar.