Toch zijn er nog altijd analisten die de goudprijs door het plafond zien vliegen. Eén van hen is Cody Willard die de Revolution Investing rubriek schrijft voor MarketWatch en die zelf de blog TradingWithCody.com volschrijft. Willard is een aanhanger van het goud van de zuiverste soort.

Hij is van mening dat de goudprijs simpelweg gedoemd is om vroeg of laat door het plafond te schieten. Hij durft dromen van een koersdoel van 3000 dollar per troy ounce op middellange termijn en is er tevens van overtuigd dat nog tijdens zijn leven de kaap van 10.000 dollar gerond zal worden.

Toch zijn er nog altijd analisten die de goudprijs door het plafond zien vliegen. Eén van hen is Cody Willard die de Revolution Investing rubriek schrijft voor MarketWatch en die zelf de blog TradingWithCody.com volschrijft. Willard is een aanhanger van het goud van de zuiverste soort. Hij is van mening dat de goudprijs simpelweg gedoemd is om vroeg of laat door het plafond te schieten. Hij durft dromen van een koersdoel van 3000 dollar per troy ounce op middellange termijn en is er tevens van overtuigd dat nog tijdens zijn leven de kaap van 10.000 dollar gerond zal worden.