De toonaangevende krant Le Monde noemde de politiek gevoerd door de Franse president Hollande enkele maanden geleden een complete ramp.

Inmiddels doet de president zijn uiterste best om aan te tonen dat het nog allemaal veel erger kan, hij helpt zijn land in recordtempo om zeep.

Zijn minister Cahuzac heeft bekend dat hij een buitenlandse rekening bij UBS heeft, rekening die eerst in Zwitserland en daarna in Singapore was ondergebracht.

Frankrijk heeft een nieuwe slag in de begrotingsoorlog verloren, waarbij de regering op zijn best hypocriet en op zijn slechtst corrupt mag worden genoemd.

De toonaangevende krant Le Monde noemde de politiek gevoerd door de Franse president Hollande enkele maanden geleden een complete ramp. Inmiddels doet de president zijn uiterste best om aan te tonen dat het nog allemaal veel erger kan, hij helpt zijn land in recordtempo om zeep. Zijn minister Cahuzac heeft bekend dat hij een buitenlandse rekening bij UBS heeft, rekening die eerst in Zwitserland en daarna in Singapore was ondergebracht. Frankrijk heeft een nieuwe slag in de begrotingsoorlog verloren, waarbij de regering op zijn best hypocriet en op zijn slechtst corrupt mag worden genoemd.