Blijkbaar speelden de overheden al langer met het idee om de spaargelden aan te slaan. Inmiddels heeft ook het Internationaal Monetair Fonds zich laten ontvallen dat een gedwongen heffing op de banktegoeden een mogelijkheid is om de Europese schuldencrisis op te lossen.

In afwachting poogt de overheid zo veel mogelijk over ons welvaart aan de weet te komen, in de vorm van een vermogensregister dat zal opgesteld worden. Het IMF spreekt van 10%, maar de uiteindelijke heffing kan een stuk hoger liggen. Wanneer de maatregel zal doorgevoerd worden, valt onmogelijk te voorspellen.

Blijkbaar speelden de overheden al langer met het idee om de spaargelden aan te slaan. Inmiddels heeft ook het Internationaal Monetair Fonds zich laten ontvallen dat een gedwongen heffing op de banktegoeden een mogelijkheid is om de Europese schuldencrisis op te lossen. In afwachting poogt de overheid zo veel mogelijk over ons welvaart aan de weet te komen, in de vorm van een vermogensregister dat zal opgesteld worden. Het IMF spreekt van 10%, maar de uiteindelijke heffing kan een stuk hoger liggen. Wanneer de maatregel zal doorgevoerd worden, valt onmogelijk te voorspellen.