De risico's liggen voor de hand: vroeg of laat kan de situatie helemaal uit de hand lopen, met als gevolg een besmetting naar andere landen en andere delen van de wereld en uiteindelijk een wereldwijde crisis. In dergelijke situatie is de kans groot op buitengewone maatregelen.

Hoe groot is de kans dat ons spaargeld zal aangeslagen worden? Uiteraard zullen de overheden pas als het niet anders meer kan een dergelijke verregaande maatregelen aankondigen. Uiteindelijk neemt de kans toe dat het zo ver zal komen als de crisissen steeds heviger dreigen te worden.

De risico's liggen voor de hand: vroeg of laat kan de situatie helemaal uit de hand lopen, met als gevolg een besmetting naar andere landen en andere delen van de wereld en uiteindelijk een wereldwijde crisis. In dergelijke situatie is de kans groot op buitengewone maatregelen. Hoe groot is de kans dat ons spaargeld zal aangeslagen worden? Uiteraard zullen de overheden pas als het niet anders meer kan een dergelijke verregaande maatregelen aankondigen. Uiteindelijk neemt de kans toe dat het zo ver zal komen als de crisissen steeds heviger dreigen te worden.