Bovendien die jobs ook nog eens slecht betaald. Vincent Juvyns van JP Morgan Chase vestigt de aandacht op een onrustwekkend feit. Ondanks de aangroei van het aantal nieuwe banen bevindt de tewerkstelling zich bijlange na nog niet op het peil waar ze in 2007 stond.

Het herstel van de arbeidsmarkt kan moeilijk ontkend worden, de cijfers die daaromtrent elke maand gepubliceerd worden spreken voor zich. Maar anderzijds blijkt uit de situatie al te duidelijk welke diepe wonden de recessie van 2008-2009 heeft geslagen.

Bovendien die jobs ook nog eens slecht betaald. Vincent Juvyns van JP Morgan Chase vestigt de aandacht op een onrustwekkend feit. Ondanks de aangroei van het aantal nieuwe banen bevindt de tewerkstelling zich bijlange na nog niet op het peil waar ze in 2007 stond. Het herstel van de arbeidsmarkt kan moeilijk ontkend worden, de cijfers die daaromtrent elke maand gepubliceerd worden spreken voor zich. Maar anderzijds blijkt uit de situatie al te duidelijk welke diepe wonden de recessie van 2008-2009 heeft geslagen.