Gezien de uitzonderlijke aard van de maatregelen, zou het jammer zijn om niet te profiteren van het potentieel van de Abenomics. U hoeft volgens Saxo Bank enkel maar de evolutie van de yen en de Nikkei sinds het begin van de jaren 90 te bestuderen om dit te vatten.

De derde groeigolf op de Japanse markt komt er van zodra premier Shinzo Abe het vertrouwen krijgt na de verkiezing van 21 juli 2013. U kiest dus best voor een bank waarmee u toegang heeft tot zowel de valutamarkt als de Japanse aandelenmarkt.

Het gros van de analisten verwacht 110 yen per dollar en een Nikkei van 18.000 punten tegen het einde van dit jaar.

Dit is een schommeling van respectievelijk 12% en 25% ten opzichte van de huidige niveaus. Gezien de volatiliteit van de beurzen, is het aangewezen om posities te beschermen aan de hand van afgeleide financiële instrumenten zoals CFD's (Contract For Difference) en om te kiezen voor een beheer op korte termijn via CFD's op aandelen.

Koop vooral waarden met een hoog rendement en van stevige bedrijven die zullen genieten van de fiscale maatregelen die voortvloeien uit de komende structurele hervormingen.

Saxo denkt hierbij aan de landbouw-, energie-, arbeids- en vooral medische sector. Indien u een directe positie wil innemen op de Nikkei, kies dan voor een bank die de index aanbiedt.

Zo kunt u bijvoorbeeld investeren via trackers of een CFD op de indexen.

Na de verkiezing van 21 juli 2013 zou de partij van de premier in principe een algemene meerderheid moeten halen in de beide kamers van het parlement.

Dit zou het pad helemaal effenen voor de regering van Abe om het derde luik van de groeimaatregelen uit te voeren dat bestaat uit structurele hervormingen.

Deze maatregelen bevatten onder andere een versoepeling van de migratiewetgeving en een deregulering van de arbeidsmarkt om deze vlotter te maken.

De evolutie van de komende weken zal uiterst interessant zijn. Het land van de rijzende zon zal in de aanloop naar de verkiezingen van 21 juli 2013 wederopbloeien. Een niet te missen opportuniteit.

Gezien de uitzonderlijke aard van de maatregelen, zou het jammer zijn om niet te profiteren van het potentieel van de Abenomics. U hoeft volgens Saxo Bank enkel maar de evolutie van de yen en de Nikkei sinds het begin van de jaren 90 te bestuderen om dit te vatten. De derde groeigolf op de Japanse markt komt er van zodra premier Shinzo Abe het vertrouwen krijgt na de verkiezing van 21 juli 2013. U kiest dus best voor een bank waarmee u toegang heeft tot zowel de valutamarkt als de Japanse aandelenmarkt. Het gros van de analisten verwacht 110 yen per dollar en een Nikkei van 18.000 punten tegen het einde van dit jaar. Dit is een schommeling van respectievelijk 12% en 25% ten opzichte van de huidige niveaus. Gezien de volatiliteit van de beurzen, is het aangewezen om posities te beschermen aan de hand van afgeleide financiële instrumenten zoals CFD's (Contract For Difference) en om te kiezen voor een beheer op korte termijn via CFD's op aandelen. Koop vooral waarden met een hoog rendement en van stevige bedrijven die zullen genieten van de fiscale maatregelen die voortvloeien uit de komende structurele hervormingen. Saxo denkt hierbij aan de landbouw-, energie-, arbeids- en vooral medische sector. Indien u een directe positie wil innemen op de Nikkei, kies dan voor een bank die de index aanbiedt. Zo kunt u bijvoorbeeld investeren via trackers of een CFD op de indexen. Na de verkiezing van 21 juli 2013 zou de partij van de premier in principe een algemene meerderheid moeten halen in de beide kamers van het parlement. Dit zou het pad helemaal effenen voor de regering van Abe om het derde luik van de groeimaatregelen uit te voeren dat bestaat uit structurele hervormingen. Deze maatregelen bevatten onder andere een versoepeling van de migratiewetgeving en een deregulering van de arbeidsmarkt om deze vlotter te maken. De evolutie van de komende weken zal uiterst interessant zijn. Het land van de rijzende zon zal in de aanloop naar de verkiezingen van 21 juli 2013 wederopbloeien. Een niet te missen opportuniteit.