De besparingensmaatregelen zijn onvoldoende om de stijgende trend van de kosten te stoppen. Er worden geen jaardoelstellingen meer gegeven. 2009 wordt volgens SG Private Banking een moeilijk jaar.

Het is wachten tot eind dit jaar voor de lancering van Windows 7, de opvolger van Vista. SG Private Banking verlaagt het koersdoel van 30 naar 20 USD, wat overeenstemt met 11 keer de verwachte winst.

Het aandeel noteert tegen een historisch lage waardering. Koopwaardig voor de langetermijnbelegger, aldus SG Private Banking.

De besparingensmaatregelen zijn onvoldoende om de stijgende trend van de kosten te stoppen. Er worden geen jaardoelstellingen meer gegeven. 2009 wordt volgens SG Private Banking een moeilijk jaar. Het is wachten tot eind dit jaar voor de lancering van Windows 7, de opvolger van Vista. SG Private Banking verlaagt het koersdoel van 30 naar 20 USD, wat overeenstemt met 11 keer de verwachte winst. Het aandeel noteert tegen een historisch lage waardering. Koopwaardig voor de langetermijnbelegger, aldus SG Private Banking.