Het bewijst de groeiende onzekerheid in de rangen van de beleggers. Het Hindenburg Omen is angstwekkend, maar economische fundamentals zijn dat eveneens.

Dat is alleszins de mening van Jim Miekka van Zero Hedge en uitvinder van het Hindenburg Omen. Hij voorspelt op basis van dit patroon geen crash, maar sluit die evenmin uit.

Fundamenteel zijn er heel wat factoren die een negatief scenario niet uitsluiten. Economisch gezien zijn er de zwakke indicatoren, een beurs op Wall Street die relatief duur is, een ongewoon grote onzekerheid met betrekking tot de toekomst, problemen met de banken in Europa en de VS, de begrotingscrisis in Europa enzovoort. Miekka sluit een negatief scenario dus niet bij voorbaat uit.

Het bewijst de groeiende onzekerheid in de rangen van de beleggers. Het Hindenburg Omen is angstwekkend, maar economische fundamentals zijn dat eveneens. Dat is alleszins de mening van Jim Miekka van Zero Hedge en uitvinder van het Hindenburg Omen. Hij voorspelt op basis van dit patroon geen crash, maar sluit die evenmin uit. Fundamenteel zijn er heel wat factoren die een negatief scenario niet uitsluiten. Economisch gezien zijn er de zwakke indicatoren, een beurs op Wall Street die relatief duur is, een ongewoon grote onzekerheid met betrekking tot de toekomst, problemen met de banken in Europa en de VS, de begrotingscrisis in Europa enzovoort. Miekka sluit een negatief scenario dus niet bij voorbaat uit.