Zelfs een crash wordt niet uitgesloten. Tot dusver werd het signaal nog niet bevestigd, een forse correctie is tot dusver uitgebleven. Jonathan Hoenig, stichter van hedge fund Capitalistpig, relativeert het belang van het Hindenburg Omen, dat volgens hem door de beleggers genegeerd wordt.

Hoenig is van mening dat koffiedik kijken evenveel kans op succes oplevert om de toekomstige koersevolutie te voorspellen. Het Hindenburg Omen is ontsproten aan het brein van enkele fantasierijke technische analisten en naar de mening van Hoenig kan het beter in dat brein blijven zitten.

Zelfs een crash wordt niet uitgesloten. Tot dusver werd het signaal nog niet bevestigd, een forse correctie is tot dusver uitgebleven. Jonathan Hoenig, stichter van hedge fund Capitalistpig, relativeert het belang van het Hindenburg Omen, dat volgens hem door de beleggers genegeerd wordt. Hoenig is van mening dat koffiedik kijken evenveel kans op succes oplevert om de toekomstige koersevolutie te voorspellen. Het Hindenburg Omen is ontsproten aan het brein van enkele fantasierijke technische analisten en naar de mening van Hoenig kan het beter in dat brein blijven zitten.