De koers van het aandeel noteert in de nabeurshandel dan ook meer dan 2,50% hoger. Hewlett-Packard voedt met de cijfers de hoop op een opleving in de technologiesector, want het bedrijf geldt als een barometer voor de gang van zaken voor de branchegenoten.

De omzet van het bedrijf steeg over de verslagperiode met 5%, op een omzet die 8% hoger uitkwam. Hoopgevend was vooral dat de bedrijven opnieuw meer investeren in technologie.

Shaw Wu, analist bij Kaufman Bros, wees er op dat de nieuwe CEO Leo Apostel bij de toelichting op de cijfers een goede indruk naliet. Die lijkt een even goede indruk te hebben gemaakt bij de start als zijn voorganger Mark Hurd.

De koers van het aandeel noteert in de nabeurshandel dan ook meer dan 2,50% hoger. Hewlett-Packard voedt met de cijfers de hoop op een opleving in de technologiesector, want het bedrijf geldt als een barometer voor de gang van zaken voor de branchegenoten. De omzet van het bedrijf steeg over de verslagperiode met 5%, op een omzet die 8% hoger uitkwam. Hoopgevend was vooral dat de bedrijven opnieuw meer investeren in technologie. Shaw Wu, analist bij Kaufman Bros, wees er op dat de nieuwe CEO Leo Apostel bij de toelichting op de cijfers een goede indruk naliet. Die lijkt een even goede indruk te hebben gemaakt bij de start als zijn voorganger Mark Hurd.