De activistische belegger Ralph Whitworth neemt zijn functie tijdelijk waar totdat een opvolger is gevonden. Lane blijft nog wel deel uitmaken van de Raad van Bestuur. Twee andere bestuurders, G. Kennedy Thompson en John Hammergren, vertrekken helemaal.

Het afgelopen anderhalf jaar hebben Lane en de Raad van Bestuur van 's werelds grootste computerfabrikant het nodige over zich heen gekregen van aandeelhouders. Het opstappen van het trio komt niet geheel als een verrassing.

Voor de waardering van het aandeel Hewlett-Packard verandert er echter niets. De analisten van ABN Amro denken niet dat het lek boven is.

Ze vinden wel dat Meg Whitman en andere topmanagers de afgelopen kwartalen goed werk hebben verricht in het stellen en realiseren van haalbare doelen, in beheersing van de kosten en in het afbouwen van de schuld. ze denken daarom dat HP in staat moet zijn om zijn magere waardering te verbeteren.

De activistische belegger Ralph Whitworth neemt zijn functie tijdelijk waar totdat een opvolger is gevonden. Lane blijft nog wel deel uitmaken van de Raad van Bestuur. Twee andere bestuurders, G. Kennedy Thompson en John Hammergren, vertrekken helemaal. Het afgelopen anderhalf jaar hebben Lane en de Raad van Bestuur van 's werelds grootste computerfabrikant het nodige over zich heen gekregen van aandeelhouders. Het opstappen van het trio komt niet geheel als een verrassing. Voor de waardering van het aandeel Hewlett-Packard verandert er echter niets. De analisten van ABN Amro denken niet dat het lek boven is. Ze vinden wel dat Meg Whitman en andere topmanagers de afgelopen kwartalen goed werk hebben verricht in het stellen en realiseren van haalbare doelen, in beheersing van de kosten en in het afbouwen van de schuld. ze denken daarom dat HP in staat moet zijn om zijn magere waardering te verbeteren.