Het bedrijf gaf bovendien geen enkele hint over de vraag die de beleggers momenteel bezig houdt: wie gaat CEO Mark Hurd opvolgen? Hurd moest het bedrijf enige tijd geleden verlaten als gevolg van een sexueel slippertje.

Het was Hurd die Hewlett-Packard in de afgelopen jaren weer op de rails heeft gezet. Interim-ceo Cathie Lesjak zei gisteren dat de winst per aandeel voor HP over het boekjaar dat op 31 december afloopt, gaat uitkomen in een range van 5,05 tot 5,15 dollar per aandeel.

Dat zou neerkomen op een stijging met 14% ten opzichte van vorig jaar. De consensusverwachting bij de analisten ligt slechts op een winst per aandeel van 4,99 dollar. In de nabeurshandel noteert de koers van HP iets meer dan 1% hoger.

Het bedrijf gaf bovendien geen enkele hint over de vraag die de beleggers momenteel bezig houdt: wie gaat CEO Mark Hurd opvolgen? Hurd moest het bedrijf enige tijd geleden verlaten als gevolg van een sexueel slippertje. Het was Hurd die Hewlett-Packard in de afgelopen jaren weer op de rails heeft gezet. Interim-ceo Cathie Lesjak zei gisteren dat de winst per aandeel voor HP over het boekjaar dat op 31 december afloopt, gaat uitkomen in een range van 5,05 tot 5,15 dollar per aandeel. Dat zou neerkomen op een stijging met 14% ten opzichte van vorig jaar. De consensusverwachting bij de analisten ligt slechts op een winst per aandeel van 4,99 dollar. In de nabeurshandel noteert de koers van HP iets meer dan 1% hoger.