Gisterenavond na het slot van de beurs maakte Hewlett-Packard de kwartaalcijfers bekend en die vielen beter dan verwacht mee. De koers opende ruim 7% hoger. Volgens sommige analisten komt HP als volgende voor een buyout in aanmerking, nadat eerder Dell een dergelijk bod mocht ontvangen.

Op de valutamarkten is de spanning nog niet geluwd, de koers van de dollar blijft weer stijgen. De koersen van de Amerikaanse staatsobligaties stijgen opnieuw, terwijl op de grondstoffenmarkten het sentiment licht negatief blijft. Zowel de olie als het goud moeten wat terrein prijsgeven.

Gisterenavond na het slot van de beurs maakte Hewlett-Packard de kwartaalcijfers bekend en die vielen beter dan verwacht mee. De koers opende ruim 7% hoger. Volgens sommige analisten komt HP als volgende voor een buyout in aanmerking, nadat eerder Dell een dergelijk bod mocht ontvangen. Op de valutamarkten is de spanning nog niet geluwd, de koers van de dollar blijft weer stijgen. De koersen van de Amerikaanse staatsobligaties stijgen opnieuw, terwijl op de grondstoffenmarkten het sentiment licht negatief blijft. Zowel de olie als het goud moeten wat terrein prijsgeven.