Het jaarresultaat en de resultaten in het vierde kwartaal van het gebroken boekjaar komen overeen met de verwachtingen. De financiële positie van HP is opvallend verbeterd de afgelopen jaren en dat stelt het concern in staat om investeringen gestaag op te voeren.

ABN Amro raadt beleggers die blootstelling willen aan de technologiesector andere aandelen aan dan Hewlett-packard, omdat de koers niet over voldoende veiligheidsmarge beschikt en het bedrijf in een competitieve omgeving opereert.

HP toont de meeste kracht met x86 servers, maar die overleggen potentieel lagere marges dan opslag, proprietary servers en netwerkproducten.

ABN Amro denkt dat HP in toenemende mate hardware zal verkopen aan clouddienstverleners. Deze bedrijven stellen zich prijsbewuster op dan traditionele bedrijven.

Het jaarresultaat en de resultaten in het vierde kwartaal van het gebroken boekjaar komen overeen met de verwachtingen. De financiële positie van HP is opvallend verbeterd de afgelopen jaren en dat stelt het concern in staat om investeringen gestaag op te voeren. ABN Amro raadt beleggers die blootstelling willen aan de technologiesector andere aandelen aan dan Hewlett-packard, omdat de koers niet over voldoende veiligheidsmarge beschikt en het bedrijf in een competitieve omgeving opereert. HP toont de meeste kracht met x86 servers, maar die overleggen potentieel lagere marges dan opslag, proprietary servers en netwerkproducten. ABN Amro denkt dat HP in toenemende mate hardware zal verkopen aan clouddienstverleners. Deze bedrijven stellen zich prijsbewuster op dan traditionele bedrijven.