Hewlett-Packard maakt imaging- en printsystemen en levert ICT-diensten over de hele wereld. Een groot deel van de winst komt uit de verkoop van toners voor printapparatuur.

Aangezien er niet veel minder geprint gaat worden in slechte tijden, zal deze business minder te lijden hebben van de economische teruggang.

Verder bezit het aandeel op dit moment nog steeds een attractieve en relatief goedkope waardering. ABN Amro wijst er wel op dat concurrent Accenture recent een waarschuwing heeft afgegeven over de kwaliteit van de toekomstige resultaten.

Hewlett-Packard maakt imaging- en printsystemen en levert ICT-diensten over de hele wereld. Een groot deel van de winst komt uit de verkoop van toners voor printapparatuur.Aangezien er niet veel minder geprint gaat worden in slechte tijden, zal deze business minder te lijden hebben van de economische teruggang. Verder bezit het aandeel op dit moment nog steeds een attractieve en relatief goedkope waardering. ABN Amro wijst er wel op dat concurrent Accenture recent een waarschuwing heeft afgegeven over de kwaliteit van de toekomstige resultaten.