Gisterenavond na het slot van de beurs maakte Hewlett-Packard de kwartaalcijfers bekend. Die waren conform de verwachtingen, terwijl de omzet iets boven de verwachtingen uitkwam. Het bedrijf blijft echter jobs schrappen, opnieuw staan er 11 tot 16.000 banen op de helling.

Die komen bovenop het al eerder aangekondigde ontslag van 34.000 werknemers. Het bericht werd goed onthaald, de koers van HP steeg in reactie met meer dan 6%. Sinds april noteert die koers in zijdelingse trend, de aangekondigde reorganisatie kan daar verandering in brengen.

Gisterenavond na het slot van de beurs maakte Hewlett-Packard de kwartaalcijfers bekend. Die waren conform de verwachtingen, terwijl de omzet iets boven de verwachtingen uitkwam. Het bedrijf blijft echter jobs schrappen, opnieuw staan er 11 tot 16.000 banen op de helling. Die komen bovenop het al eerder aangekondigde ontslag van 34.000 werknemers. Het bericht werd goed onthaald, de koers van HP steeg in reactie met meer dan 6%. Sinds april noteert die koers in zijdelingse trend, de aangekondigde reorganisatie kan daar verandering in brengen.