Vooral de valutamarkten vertoonden een sterke reactie op dit nieuws, en reageerden door het pond sterling te verkopen. Paras Anand, Head of European Equities bij Fidelity Worldwide Investment, is van mening dat de uitslag aanleiding kan geven tot heel wat volatiliteit op de markten, maar dat er tevens kansen weggelegd liggen.

De Britse premier David Cameron zal ongetwijfeld opgelucht ademhalen wanneer mocht blijken dat Schotland binnen het Verenigd Koninkrijk kan blijven. De Europese beurzen noteren nog steeds in het rood, met relatief beperkte verliezen voor de belangrijkste indices. De beleggers wachten op nieuwe impulsen uit welke hoe die ook mogen komen.

Vooral de valutamarkten vertoonden een sterke reactie op dit nieuws, en reageerden door het pond sterling te verkopen. Paras Anand, Head of European Equities bij Fidelity Worldwide Investment, is van mening dat de uitslag aanleiding kan geven tot heel wat volatiliteit op de markten, maar dat er tevens kansen weggelegd liggen. De Britse premier David Cameron zal ongetwijfeld opgelucht ademhalen wanneer mocht blijken dat Schotland binnen het Verenigd Koninkrijk kan blijven. De Europese beurzen noteren nog steeds in het rood, met relatief beperkte verliezen voor de belangrijkste indices. De beleggers wachten op nieuwe impulsen uit welke hoe die ook mogen komen.