Het volgende slagveld wordt het elektriciteitsnet, dat volgens Tyler Durden van Zero Hedge van veel vitaler belang is voor de wereldeconomie dan de olie. Wanneer een land een week zonder stroom zit, zal er een serieus probleem opduiken. Niets zal namelijk nog werken.

Een blackout van een paar uren levert al heel wat ongemakken op en levert heel wat gespreksstof op. Dat zal echter klein bier blijken te zijn wanneer het electriciteitsnet dagenlang plat ligt. Na een aantal dagen zullen al de eerste levensbedreigende thema's opduiken, het vervolg belooft een heuse nachtmerrie te worden.

Het volgende slagveld wordt het elektriciteitsnet, dat volgens Tyler Durden van Zero Hedge van veel vitaler belang is voor de wereldeconomie dan de olie. Wanneer een land een week zonder stroom zit, zal er een serieus probleem opduiken. Niets zal namelijk nog werken. Een blackout van een paar uren levert al heel wat ongemakken op en levert heel wat gespreksstof op. Dat zal echter klein bier blijken te zijn wanneer het electriciteitsnet dagenlang plat ligt. Na een aantal dagen zullen al de eerste levensbedreigende thema's opduiken, het vervolg belooft een heuse nachtmerrie te worden.