In reactie op hardnekkige geruchten in de markt kwam ThromboGenics vanmorgen met een update van het Strategic Review proces dat in februari 2014 werd opgestart. De Board of Directors van ThromboGenics heeft besloten om als een stand-alone bedrijf verder te gaan.

Er is met andere woorden geen sprake meer van een overname van het bedrijf. Daarbij zal gezocht worden naar een mogelijke partner voor de commercialisatie van JETREA in de Verenigde Staten. Chris Buyse, Chief Financial Officer, verlaat op 30 juni het bedrijf, hij zal tijdelijk opgevolgd worden door de voormalige CFO Luc Philips.

In reactie op hardnekkige geruchten in de markt kwam ThromboGenics vanmorgen met een update van het Strategic Review proces dat in februari 2014 werd opgestart. De Board of Directors van ThromboGenics heeft besloten om als een stand-alone bedrijf verder te gaan. Er is met andere woorden geen sprake meer van een overname van het bedrijf. Daarbij zal gezocht worden naar een mogelijke partner voor de commercialisatie van JETREA in de Verenigde Staten. Chris Buyse, Chief Financial Officer, verlaat op 30 juni het bedrijf, hij zal tijdelijk opgevolgd worden door de voormalige CFO Luc Philips.