De financiële markten waren niet zo enthousiast over de kandidatuur van Summers die als niet geschikt voor de taak werd omschreven. Zijn hart zou te veel op zijn tong liggen, met als gevolg dat de financiële markten regelmatig op het verkeerde been zouden worden gezet.

De gedoodverfde favoriete voor het opvolgen van Ben Bernanke is nu Janet Yellen, die trouwens de kandidate van Wall Street was. Toch blijft er een kleine kans bestaan dat er uit de coulissen onverwacht een buitenstaander zal opduiken, zoals bijvoorbeeld Timothy Geithner.

De financiële markten waren niet zo enthousiast over de kandidatuur van Summers die als niet geschikt voor de taak werd omschreven. Zijn hart zou te veel op zijn tong liggen, met als gevolg dat de financiële markten regelmatig op het verkeerde been zouden worden gezet. De gedoodverfde favoriete voor het opvolgen van Ben Bernanke is nu Janet Yellen, die trouwens de kandidate van Wall Street was. Toch blijft er een kleine kans bestaan dat er uit de coulissen onverwacht een buitenstaander zal opduiken, zoals bijvoorbeeld Timothy Geithner.