David Stockman heeft nogmaals op de Amerikaanse televisie zijn bezorgdheid uitgesproken over de huidige situatie. Het scenario van 2007-2008 ontrolt zich opnieuw en inmiddels zijn de beleggers zich maar al te goed bewust van wat dat betekent. Het financieel systeem stond in de herfst van 2008 op instorten.

Stockman is overigens niet de zoveelste die met het zeepbellenverhaal uitpakt, zijn betoog is goed gefundeerd. Hij kijkt eerst naar de ongelooflijke gebeurtenissen rond de Russell 2000 en vervolgens naar de wild west toestanden op de markt voor junk bonds. Volgens Stockman ontstaan zeepbellen niet in de Dow Jones, maar aan de periferie. In een volgende fase banen ze zich een weg naar het centrum van het systeem.

David Stockman heeft nogmaals op de Amerikaanse televisie zijn bezorgdheid uitgesproken over de huidige situatie. Het scenario van 2007-2008 ontrolt zich opnieuw en inmiddels zijn de beleggers zich maar al te goed bewust van wat dat betekent. Het financieel systeem stond in de herfst van 2008 op instorten. Stockman is overigens niet de zoveelste die met het zeepbellenverhaal uitpakt, zijn betoog is goed gefundeerd. Hij kijkt eerst naar de ongelooflijke gebeurtenissen rond de Russell 2000 en vervolgens naar de wild west toestanden op de markt voor junk bonds. Volgens Stockman ontstaan zeepbellen niet in de Dow Jones, maar aan de periferie. In een volgende fase banen ze zich een weg naar het centrum van het systeem.