Het rommelt namelijk op de financiële markten en steeds meer beleggers trekken zich terug op hun thuismarkt. Dat blijkt onder andere uit een duidelijke afname van de verhandelde volumes, hetgeen aangeeft dat de beleggers het zaakje niet meer vertrouwen.

Bovendien is de volatiliteit overal toegenomen en op de enkele van de meest geleveragede markten zijn de spreads duidelijk opgelopen.

El-Erian waarschuwt dat de beleggers beter voorzichtig kunnen blijven, in de komende dagen kunnen er nog heftige bewegingen plaatsgrijpen.

Het rommelt namelijk op de financiële markten en steeds meer beleggers trekken zich terug op hun thuismarkt. Dat blijkt onder andere uit een duidelijke afname van de verhandelde volumes, hetgeen aangeeft dat de beleggers het zaakje niet meer vertrouwen. Bovendien is de volatiliteit overal toegenomen en op de enkele van de meest geleveragede markten zijn de spreads duidelijk opgelopen. El-Erian waarschuwt dat de beleggers beter voorzichtig kunnen blijven, in de komende dagen kunnen er nog heftige bewegingen plaatsgrijpen.