Die gevolgen zullen onder meer het verdwijnen van onze welvaart inhouden. Spaargeld, pensioenen enzovoort zullen allen op een rechtstreekse manier worden beïnvloed. Wat er te gebeuren staat, valt eigelijk makkelijk te voorspellen: meer belastingen, nog meer schulden, nog meer geld drukken enzovoort.

Het uiteindelijke gevolg zal zijn dat onze vrijheden afgenomen zullen worden en dat we plots in een heel andere wereld zullen wakker worden.

Bovenstaande prognose is afkomstig uit de mond van Ron Paul en Jim Rogers, die samen stellen dat we nog met veel heimwee aan de oude wereld gaan terugdenken.

Die gevolgen zullen onder meer het verdwijnen van onze welvaart inhouden. Spaargeld, pensioenen enzovoort zullen allen op een rechtstreekse manier worden beïnvloed. Wat er te gebeuren staat, valt eigelijk makkelijk te voorspellen: meer belastingen, nog meer schulden, nog meer geld drukken enzovoort. Het uiteindelijke gevolg zal zijn dat onze vrijheden afgenomen zullen worden en dat we plots in een heel andere wereld zullen wakker worden. Bovenstaande prognose is afkomstig uit de mond van Ron Paul en Jim Rogers, die samen stellen dat we nog met veel heimwee aan de oude wereld gaan terugdenken.