Blijkbaar begrijpen ze niet dat een politiek van monetaire verruiming neerkomt op misdadig gedrag. Het ongebreideld drukken van geld is diefstal van onze kinderen, zij draaien namelijk later op voor de rekening van de schade die onze generatie heeft aangericht.

De drie programma's van quantative easing hebben geleid tot een foutieve allocatie van kapitaal, uiteindelijk wordt zo de basis gelegd voor een nog grotere crisis.

Quantative easing koopt weliswaar tijd, maar die tijd moet op de juiste manier worden gebruikt en dat gebeurt momenteel niet. Er ontstaan zo zombiebanken, - bedrijven, -gezinnen en -overheden.

Blijkbaar begrijpen ze niet dat een politiek van monetaire verruiming neerkomt op misdadig gedrag. Het ongebreideld drukken van geld is diefstal van onze kinderen, zij draaien namelijk later op voor de rekening van de schade die onze generatie heeft aangericht. De drie programma's van quantative easing hebben geleid tot een foutieve allocatie van kapitaal, uiteindelijk wordt zo de basis gelegd voor een nog grotere crisis. Quantative easing koopt weliswaar tijd, maar die tijd moet op de juiste manier worden gebruikt en dat gebeurt momenteel niet. Er ontstaan zo zombiebanken, - bedrijven, -gezinnen en -overheden.