Veel zal afhangen van de monetaire politiek zoals die door de Amerikaanse centrale bank zal gevoerd worden. Het opblazen van de aandelenkoersen zonder dat de onderliggende economie op een houdbare manier verbetert, zal onvermijdelijk leiden tot een volgende zeepbel.

Tyler Durden van Zero Hedge is van mening dat de vooruitzichten voor de beurzen er op korte termijn goed blijven uitzien, maar dat op langere termijn het beeld onheilspellend begint te worden. Als de FED haar monetaire politiek verderzet, zijn zeepbellen uiteindelijk onvermijdelijk.

Veel zal afhangen van de monetaire politiek zoals die door de Amerikaanse centrale bank zal gevoerd worden. Het opblazen van de aandelenkoersen zonder dat de onderliggende economie op een houdbare manier verbetert, zal onvermijdelijk leiden tot een volgende zeepbel. Tyler Durden van Zero Hedge is van mening dat de vooruitzichten voor de beurzen er op korte termijn goed blijven uitzien, maar dat op langere termijn het beeld onheilspellend begint te worden. Als de FED haar monetaire politiek verderzet, zijn zeepbellen uiteindelijk onvermijdelijk.