Het kan met het goud alle kanten uit, zo verklaarde de bekende belegger in grondstoffen Jim Rogers. Hij sluit niet uit dat de goudprijs zal terugvallen onder 1000 dollar per troy ounce, wat echter een gedroomde kans zou bieden om nieuwe posities in het edelmetaal op te bouwen.

In het geval van het uitbreken van een oorlog, bijvoorbeeld tussen de Verenigde Staten en Iran, zou de goudprijs echter kunnen doorstijgen richting 1600 dollar per troy ounce. Het is zaak om de evolutie van de goudprijs op de markt op de voet te blijven volgen, kwestie van op het juiste moment te kunnen toeslaan.

Het kan met het goud alle kanten uit, zo verklaarde de bekende belegger in grondstoffen Jim Rogers. Hij sluit niet uit dat de goudprijs zal terugvallen onder 1000 dollar per troy ounce, wat echter een gedroomde kans zou bieden om nieuwe posities in het edelmetaal op te bouwen. In het geval van het uitbreken van een oorlog, bijvoorbeeld tussen de Verenigde Staten en Iran, zou de goudprijs echter kunnen doorstijgen richting 1600 dollar per troy ounce. Het is zaak om de evolutie van de goudprijs op de markt op de voet te blijven volgen, kwestie van op het juiste moment te kunnen toeslaan.