Ten tweede zijn er reeds veel bijzondere waardeverminderingen opgenomen in de jaarrekeningen van de verzekeraars (als gevolg van de financiële crisis) en worden deze steeds zeldzamer waardoor de winst per aandeel zijn opwaartse trend kan hervatten.

En tenslotte blijven na de sterke daling van de financiële aandelen over de periode 2007-2011 (-65% voor de Europese verzekeraars) de waarderingen aantrekkelijk (Aegon wordt momenteel op de beurs verhandeld aan slechts 65% van de boekwaarde). Delaunay heeft een koopadvies voor Aegon.

Ten tweede zijn er reeds veel bijzondere waardeverminderingen opgenomen in de jaarrekeningen van de verzekeraars (als gevolg van de financiële crisis) en worden deze steeds zeldzamer waardoor de winst per aandeel zijn opwaartse trend kan hervatten. En tenslotte blijven na de sterke daling van de financiële aandelen over de periode 2007-2011 (-65% voor de Europese verzekeraars) de waarderingen aantrekkelijk (Aegon wordt momenteel op de beurs verhandeld aan slechts 65% van de boekwaarde). Delaunay heeft een koopadvies voor Aegon.