Ook de door hen verwachte stijging van de goudprijs is tot dusver uitgebleven. Maar misschien zullen de hyperinflationisten uiteindelijk toch nog het gelijk aan hun kant krijgen. Het inflatiespook is gearriveerd en zal zich niet meer laten opsluiten.

Inflatie sluipt steeds meer in het systeem en de overheden hebben alle moeite van de wereld om de inflatiecijfers zo te kneden dat er van inflatiegevaar toch geen sprake is. Maar er zijn simpelweg te veel liquiditeiten in het systeem gepompt om de inflatie te kunnen afremmen. Alle centrale banken bevechten momenteel de verkeerde vijand en dat zullen ze zich vroeg of laat beklagen.

Ook de door hen verwachte stijging van de goudprijs is tot dusver uitgebleven. Maar misschien zullen de hyperinflationisten uiteindelijk toch nog het gelijk aan hun kant krijgen. Het inflatiespook is gearriveerd en zal zich niet meer laten opsluiten. Inflatie sluipt steeds meer in het systeem en de overheden hebben alle moeite van de wereld om de inflatiecijfers zo te kneden dat er van inflatiegevaar toch geen sprake is. Maar er zijn simpelweg te veel liquiditeiten in het systeem gepompt om de inflatie te kunnen afremmen. Alle centrale banken bevechten momenteel de verkeerde vijand en dat zullen ze zich vroeg of laat beklagen.