Het 'Hindenburg Omen' kan namelijk de voorbode zijn voor een forse correctie op de beurzen. De Hindenburg was een luchtballon die symbool stond voor de overwinning van het luchtruim, maar die tijdens het interbellum in een vuurzee omlaag plofte.

Hetzelfde lot kan de beurskoersen beschoren zijn als we Cox mogen geloven. De beurskoersen zijn door het plafond gevlogen, maar de wetten van de zwaartekracht blijven onverminderd gelden.

Hij stelt vast het aantal piekkoersen voor de afgelopen 52 weken overeenstemt met het aantal bodemkoersen en dat is precies wat in de technische analyse bekend staat als het "Hindenburg Omen".

Het 'Hindenburg Omen' kan namelijk de voorbode zijn voor een forse correctie op de beurzen. De Hindenburg was een luchtballon die symbool stond voor de overwinning van het luchtruim, maar die tijdens het interbellum in een vuurzee omlaag plofte. Hetzelfde lot kan de beurskoersen beschoren zijn als we Cox mogen geloven. De beurskoersen zijn door het plafond gevlogen, maar de wetten van de zwaartekracht blijven onverminderd gelden. Hij stelt vast het aantal piekkoersen voor de afgelopen 52 weken overeenstemt met het aantal bodemkoersen en dat is precies wat in de technische analyse bekend staat als het "Hindenburg Omen".